Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Lienepien-vijftigplusser.nl
Van alles
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


wijlen mijn man en ik



Mijn Profiel

pienvangmail.com
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Bijbel
04 augustus 2016 14:59

Mmmmmmmmmmmmm
23 juli 2016 10:25

Helaas
19 januari 2016 00:55

Steenhard
14 december 2014 16:10

Pippy
08 augustus 2013 22:33




Fotoboeken

Nog geen foto's toegevoegd.



Weblog Vrienden


Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Thijs
Van: 50plusser.nl

Berndts weblog
Van: sunrise

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Pluske
Van: Joger

Pluske
Van: Joger

Franstaal
Van: fran




Gastenboek berichten

Catharina
13 augustus 2014 10:03
_
Ja zeker, het was zo'n lieve, humoristische man. maar ja, elke weduwnaar of weduwe zal dat toch wel hebben en af en toe weer eens een traantje laten. nicole heeft het er nog moeilijker mee gr.pieneke

Catharina
13 augustus 2014 09:27
_
Mooie proefielfoto links boven van jullie samen. is wel slikken steeds voor je denk ik. liefs Catharina

29 oktober 2011 15:18
_
Ja, ik vond dat een heel goede uitzending. het was zo echt geen gemaakt gedoe eromheen. en fijn dat je toch een oplossing hebt gevonden. gr.pieneke




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door josh49 om 16:33
_
Josh49 Online

Door kobuss om 16:33
_
Kobuss Online

Door anna1951 om 16:22
_
Anna1951 Online

Door Vinkenbos om 16:18
_
Vinkenbos Online

Door Hanneke58 om 16:11
_
Hanneke58 Online

Door wim59 om 16:05
_
Wim59 Online

Door levendwater om 16:05
_
Levendwater Online

Door Loezie om 16:05
_
Loezie Online





_

Andere artikelen



bijna doodervaring

ik kan het nergens hier in mijn weblogt vinden, maar weet zeker dat het ergens moet staan.


tussen 1946 en 1949 heb ik op hsv den haag gezeten. op een kerstviering, denk 1948 heb ik die ervaring gehad.

ik stond met het koortje achter de piano in de gymzaal, toen ik plotseling wegzaakte ik weet alleen nog dat ik hoog boven de grote deur van de gymzaal was. ik zag dat de twee leraren, die ik geen van tweeen mocht mij wegdroegen en dat mijn moeder reikhalzend op haar stoel zat, op het moment dat ik ondert die deur naar buitenwerd gedragen, was ik ineens in een zwarte,donkere tunnel, althans denk ik ik zweefde met mijjn geziicht naar beneden ik probeerde de wandden te voelen, die er niet waren.

nog voel ik dat heerlijke, rustige zweven en op het moment dat ik hoorde, goddank,l ze komt bij vond ik echt niet leuk.

achteraf zei ik dat ik nooit dat licht in de verte had gezien, maard dat kon ook niet want ik zweefde duidelijk met mijn ogen dicht, dat weet ik nu zeker.

enfin, ik bleek dus 3 kwartiere weg te zijn geweest, in mijn gedachten is het maar even geweest, dat zweven en voelen naar de muren of zijkant, ik weet het niet.

wel weet ik dat het vandaag de dag nog een heerlijk gevoel bij me oproept.

inmiddels ben ik 75 jr. dus al die jaren is me dat bijgebleven., nog een heel fijn 2012 voor allen, ik heb als voornemen weer meer op de site te komen, maar ja, verleden jaar ben ik erg ziek geweest. ze zeiden longontsteking, maar later bij contrrole in ziekenhuis waren het toch alleen nog de luchtwegen.

gelukkiig heb ik nu mijn oude specialist weer terug, die was in die tijd vervangen en kreeg ik te horen dat ik ook astmatische bronchitis zou hebben, dus weer een ander medicijn.

ben ik snel mee gestopt want mijn org.specialist had het toen laten nakijken en dat had ik niet..

pas geleden ben ik bij hem op- controle geweest, en kijjk eens aan, hoef pas volgend jaar terug te komen. maar schijnt dus wel copd te zijn. enfin, pufje helpt mij goed., hoewel nu ben ik weer goed verkouden en ben dus heel voorzicchtig, anders zit ik weer met een ontsteking, en dat hoef ik voorlopig niet meer.

groetjes pieneke leef en laat leven. ja toch?




Geplaatst op 09 januari 2012 02:46 en 4180 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Franslj.1  
09 jan 2012 13:11
Mooi, te lezen, Pieneke, dat je weer 'terug' bent op je 'blogplekje' en ja, ik herinner me jouw artikel over je BDE nog goed en zeker, als ik het nu in beknopte vorm in dit artikel herlees.

Veel plezier weer met bloggen en vooral allerlei ziektes zien te voorkomen en ontspannen ne gezond het nieuwe jaar binnen te 'duiken'.

Groet.. franslj.



Pienvangmail.com  
09 jan 2012 13:21
ja fransjl, dat probeer ik ook, maar er zijn vaak omstandigheden dat je je toch druk maakt en lachen, toevallig zag ik op facebook een filmpje over burnout, dat vermelde dat je van stress zelfs andere genen kunt krijgen, dus voorzichtig aan.
en zie je, jij weet het nog, maar waar heb ik het dan gezet???? nog de beste wensen (als ik het al niet gedaan heb) een gezond, vredig en gelukkig 2012 groetjes pieneke leef en laat leven
_





_
Franslj.1  
09 jan 2012 13:36
Ik heb even de artikelen doorgenomen, Pieneke, maar kan inderdaad niets terug vinden over BDE...of een titel die er op lijkt.

Nu heb ik wel vaker gelezen, dat er zomaar artikelen van andere bloggers verdwenen en waar dit mee te maken heeft, weet ik niet.

Herinner je je toevallig de titel nog? Volgens mij is het minstens twee jaar geleden dat ik dit las bij jou..

Stress, het komt zoveel voor, terwijl we weten dat het 'ziek' maakt. Niet aan beginnen en als iemand er in zit, onder ogen zien en een keuze maken, want pessimisme en angsten kunnen stress niet opruimen.

Groet... franslj.

Pienvangmail.com  
09 jan 2012 13:47
ja, daar heb je gelijk in, maar als mensen die je lief zijn erin zitten, dan gaat dat toch aan je vreten. althans dat gevoel heb ik wel.
zou het misschien op het forum zijn dat ik het heb geschreven toen, ja zeker in het begin. 2 jr geleden zou kunnen. groetjes pieneke leef en laat leven.
_





_
Pienvangmail.com  
09 jan 2012 13:56
nog even fransjl, waar vind je tegenwoordig het forum op de site?
groetjes pieneke leef en laat leven


Pienvangmail.com  
09 jan 2012 13:57
franslj. stom van me

_





_
Franslj.1  
09 jan 2012 14:01
Ja, Pieneke, als het om iemand gaat, die dicht bij je staat, kun je er door in beslag genomen worden. In feite word je dan door een gevoel van 'machteloosheid' in beslag genomen.

Het forum vind je, als je helemaal rechtboven met de muis naar 'mijn profiel' gaat, de muis stil houdt en in het midden van het rijtje staat ergens een knop 'forumberichten'. Zou inderdaad ook nog kunnen, dat het een forumtopic is geweest.

Groet.. franslj.

Gast  15 jan 2012 23:57

hallo pieneke, ben hier even te gastom jou nog te bedanken voor je nieuwjaars kaartje!
jij en je dochter ook de allerbeste wensen voor 2012 !! niet meer ziek worden, hoor! misschien krijgen we wel een heel mooie zomer, en daar moeten we van kunnen genieten! ik ben ook behoorlijk in de lappen mand geweest. in mei begon ik met n hartinfarct, ben
gedotterd en een stent er in. weer thuis een flinke kou gevat.maar, het goede nieuws, ik ben gestopt met roken !! in juni even n week, maar dat lukte niet. toen van de cardioloog campix gekregen, dat ging goed. op 22 augustus mn laatste peuk gerookt en heb nu heel weinig last van trek in zo n ding! fijn , he ? ik hoop er nooit meer aan te beginnen. nou meis, misschien zie ik je nog eens hier, ik ben geen lid, maar weet niet hoe ik dat kan worden.veel liefs en groeten van susan uit helmond!
_





_
Gast  16 jan 2012 10:29
hi susan, wat erg voor je, hoop dat het snel heel goed met je zal gaan.maar ik ben blij dat je van het roken af bent, zelf ben ik er gelijk mee gestopt toen de copd aan de orde kwam.dat hebben we aardig onder controle. ja, je bent niet voor niets een sch...die hebben toch wel zelfdicipline hoor. hoe gaat het met jouw kinderen en kids?ja het blijft sukkelen de laatste tijd. voel me mentaal ook wat te belast, zodoende heb ik me even volledig van iedereen teruggetrokken ook wel van de rest van de familie. denk vaak aan je hoor. maar ben tot nu toe nog steeds niet in helmond geweest.
zodra ik daarheen kom, kom ik jou ook bezoeken. eerst even mijn geest bijtanken.xxxgroetjes pieneke

Pienvangmail.com  
16 jan 2012 10:37
sorry susan, had mij nog niet ingelogd, nu wel dus. jij hebt toch een email adres, ik kan het in mijn lijst niet meer vinden, maar dan kan ik je uitnodigen, snap je. en dan kun je lid worden, zou wel leuk zijn.
xxgroetjes pieneke :grin:
_





_
Pienvangmail.com  
16 jan 2012 12:48
ik heb je mailadres gevonden, dus zal je uitnodigen ok,? xxxxxxgroetjes pieneke

IneMineMaartje.1  
13 mrt 2012 12:19
Blij ben ik je hier te hebben ontmoet. Ik heb ook een onvergetelijke uittreding meegemaakt, het was begin jaren '70. Ik wist niet eens dat zoiets bestond. Het was zoals je het beschrijft onvergetelijk. Ik doe er verder niets mee, maar ben dankbaar het te hebben meegemaakt.
COPD, het is een noemer. Er valt veel onder. Ik ben de laatste tijd echt ziek-achtig, moe, hangerig, verhoging dan weer wel en dan weer niet, veel last van ménière, een ontstoken voorhoofdsholte, allergische astma en zovoort en ik heb ook een snerthuisarts. Maar dat laatste is een gegeven voor veel mensen, heb ik gemerkt. Ik zoek dus niet naar een andere, ze zijn allemaal gemankeerd in hun kennis, ik noem hen '-6jes', dokter geworden met de hakken over de sloot. Ik doe het er maar mee en houd mezelf in de gaten. Dag mooi mensenkind. Dat het je goed mag gaan.

_





_
Pienvangmail.com  
13 mrt 2012 20:00
ja ine, ik heb heel veel ziekte en pijnen meegemaakt in mijn leven van dat ik 8 jr. was tot en met heden. maar ik zie het als mijn karma dit allemaal door te maken.
want lachen maar ik probeer niemand ooit te kwetsen heb altijd de gedachte iedereen heeft het wel eens moeilijk en kan dan lastig zijn, en dat moet je hun dan niet kwalijk nemen.
dus van dit leven kan ik het niet verdiend hebben. enfin, leuk wat van je gelezen te hebben ine en ach denk maar zo, er zijn altijd mensen die het veeeel moeilijker hebben dan wij. dan valt alles mee. en wat huisarts betreft, eens ziet hij/zij het wel in te gemakkelijk te denken, doen ze niet expres. weten niet beter. groetjes pieneke