Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Lienepien-vijftigplusser.nl
Van alles
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


wijlen mijn man en ik



Mijn Profiel

pienvangmail.com
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Bijbel
04 augustus 2016 14:59

Mmmmmmmmmmmmm
23 juli 2016 10:25

Helaas
19 januari 2016 00:55

Steenhard
14 december 2014 16:10

Pippy
08 augustus 2013 22:33




Fotoboeken

Nog geen foto's toegevoegd.



Weblog Vrienden


Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Thijs
Van: 50plusser.nl

Berndts weblog
Van: sunrise

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Pluske
Van: Joger

Pluske
Van: Joger

Franstaal
Van: fran




Gastenboek berichten

Catharina
13 augustus 2014 10:03
_
Ja zeker, het was zo'n lieve, humoristische man. maar ja, elke weduwnaar of weduwe zal dat toch wel hebben en af en toe weer eens een traantje laten. nicole heeft het er nog moeilijker mee gr.pieneke

Catharina
13 augustus 2014 09:27
_
Mooie proefielfoto links boven van jullie samen. is wel slikken steeds voor je denk ik. liefs Catharina

29 oktober 2011 15:18
_
Ja, ik vond dat een heel goede uitzending. het was zo echt geen gemaakt gedoe eromheen. en fijn dat je toch een oplossing hebt gevonden. gr.pieneke




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Nw.Geintje om 17:08
_
Nw.Geintje Online

Door fredien om 17:07
_
Profielgegevens aangepast

Door fredien om 17:02
_
Fredien Online

Door Vinkenbos om 17:01
_
Vinkenbos Online

Door LadyLely om 17:01
_
LadyLely Online

Door Tympaan om 17:00
_
Tympaan Online

Door fredien om 16:57
_
Nieuw op 50plusser.nl

Door fraagis om 16:55
_
Fraagis Online





_

Andere artikelen



ei met kaas

Heb ik vandaag eens wat anders geprobeerd.

eieren kapot gemaakt in de olijfolie met basilicum, gebakken

toen twee plakken kaas erop laten smelten (deed ik altijd al)

daarna tomaatjes klein gesneden erop en het geheel dubbelgeklapt op mijn bord en ik heb ervan gesmuld.

niet dat het belangrijk is, maar ik vond het wel een smakelijke

uitvinding.

verder ben ik mijn huis weer aan het omgooien, kasten verpaatst

daardoor pijn in mijn heup, maar dat komt daarnawel weer goed.

groetjes allemaal. luv pieneke





Geplaatst op 15 juni 2010 09:46 en 2161 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Benenalie  
15 jun 2010 10:05
Pieneke

Lijkt me lekker....ei met kaas!!
Heerlijk om de boel in huis weer eens
te verbouwen!!
Zo krijg je weer een andere kijk..op alles

Fijne dag :grin: :grin:

Pienvangmail.com  
18 jun 2010 12:10
Jazeker Alie, was echt heerlijk. en jee kunt er denk ik van alles bijdoen,voor het eerst tomaat erbij in de toekomst misschien augurk of zo.
en met veranderen zie je hoeveel dingen je in feite niet meer gebruikt.
:grin: gr.luv pien
_





_
MarieJeanne  
20 jun 2010 16:49
Ik zou er ook van gesmuld hebben. Wist je dat basilicum lekkerder is als je het niet meebakt of kookt in een recept. Naderhand erop strooien of zoals in jouw geval net even voor het dubbelklappen als de tomaat net klaar is.

Pienvangmail.com  
20 jun 2010 16:56
oh bedankt Marie Jeanne, het was wel vriesgedroogde basilicum, (en het ei gebakken in olijfolie met basilicum erin, dus dat kun je niet eruit halen.) moet je dat misschien anders gebruiken? gr.luv pieneke
_





_
MarieJeanne  
20 jun 2010 17:00
Oh de basilicum zat in de olijfolie. Dat is wat anders, dan is de smaak er al helemaal ingetrokken. Ach, het was ongetwijfeld lekker en maar een klein tipje voor het "gebruik van verse basilicum".

Pienvangmail.com  
20 jun 2010 17:02
ok bedankt, ja, als het vers is, doe ik da wel, zoals ook met bieslook op een toastje met zalm en dan een paar steeltjes van bieslook,mmmmmgr.luv pieneke
_